webbshop

I veckan har en efterlängtad webbshop slagit upp portarna, Camilla Thulin Collection. I den finns ett axplock av höstens klädkollektion, en kollektion med plagg i klassiska kvinnliga modeller i såväl enkla och bra material som mer exklusiva siden- och kashmirtyger.

Webbshop och återförsäljare

Camilla Thulin Collection finns till försäljning hos ett stort antal återförsäljare runtom i landet, men för de som inte har lust att handla i butik eller har långt till butik så finns nu webbshopen som ett bra alternativ. Förutom ett utbud med några riktigt exklusiva plagg och en hel del basplagg så finns även tvättråd och tips hur man bygger upp en bra basgarderob.

Om Camilla Thulin Collection

Signumet för Camilla Thulin Collection är klassiskt kvinnliga modeller med god passform. I kollektionen finns toppar, koftor, kjolar, klänningar och kappor där tanken är att plaggen ska framhäva sin bärarinna oavsett ålder eller kroppstyp. Tanken med kläderna är att de ska hålla i säsonger och inte följa någon tillfällig trend. Mönster och avprovningar av plaggen görs i företagets ateljé i Stockholm och plaggen produceras sedan i specialiserade ateljéer och fabriker i Polen. Utbudet i Camilla Thulins webbshop kommer successivt att fyllas på med fler plagg ur kollektionerna.