Ett av Asiens största magasin inom hårtrender, Salon News Asia, har uppmärksammat svenska Headpeices by F&M med ett 12-sidigt reportage. Det är Matthias Lavesson och Fredrik Karlsson som står bakom Headpieces by F&M, en kreativ duo som precis i dagarna är på väg att lansera sin 7:e kollektion med handgjorda och exklusiva headpieces. Det var efter den stora trendgalan “Global Session” i San Francisco förra året som omvärlden på riktigt började få upp ögonen för Fredrik & Matthias där de hade bokats för att på scenen visa sina färdigheter i håruppsättningar och headpieces från kollektionen Art-I-Choke.

Lovordade för sin kreativitet

“Avant-garde presentations by the awe-inspiring Swedish duo Fredrik Karlsson & Matthias Lavesson.” “Project Runway status. So amazing!” Lovorden haglade över Fredrik & Matthias efter sitt bejublade framträdande. Men det var inte första gången som de fått uppmärksamhet utanför Sveriges gränser. Deras exklusiva headpieces har burits av bland andra Lady Gaga. Stjärnan tillägnades en alldeles egen kollektion “Tribute to Lady Gaga“, där bland annat en fantastisk skapelse med fasanfjädrar bars av Lady Gaga vid hennes Sverigeturné 2012.

Salon News Asia

Efter Fredrik & Matthias framträdande i San Francisco var det flera utländska magasin som hörde av sig, bland annat Salon News Asia som är den ledande tidskriften i Asien inom hår och hårtrender. Förutom att skriva om senaste teknikerna inom styling, trender, fashion och produkter så presenterar de toppstylister från hela världen. Och det är alltså till den celebra skaran som nu även Fredrik och Matthias kan sälla sig med sitt yrkeskunnande och fantastiska skapelse Headpieces by F&M.