Presentation Louise Jansson

” Jag började min bana inom mode och inredning, är civilekonom i grunden och har haft chefspositioner inom marknad och kommunikation där jag fått förmånen att arbeta med såväl mindre, entreprenörsdrivna företag till stora internationella bolag. Den plattform jag arbetar utifrån idag är som Personal Shopper, stylist, trendspanare och kommunikatör.

Som Personal Shopper har jag ett fast uppdrag på Åhléns City några dagar per vecka men jobbar även som stylist i mitt företag Loope. Jag håller även föreläsningar inom mode med teman som “Business Power” och “Stil då & nu”.

Jag är också trendspanare med fokus på mode och du kan lyssna på mina spaningar på P4 Radio Stockholm i programmet “Förmiddag”, där jag medverkar med jämna mellanrum.

I min roll som kommunikatör gör jag kommunikationsmaterial som årsredovisningar, publikationer och liknande där jag projektleder arbetet och skriver texter.

Jag har också varit med och grundat Sveriges första godkända nätapotek, Familjeapoteket.se, numera Apotea.se. Pressklipp från den tiden nedan.

Louise Jansson 0708-292255 eller louise.jansson@loopeab.se

Pressklipp

Personal shopper

Våga satsa på udda affärsidé – SRF

Presentation av de nya aktörerna på apoteksmarknaden

Det nya Apotekssverige – Dagens Apotek

Louise Jansson Stylist

Det nya Apotekssverige – Dagens Apotek

Familjeapoteket i Dagens Industri

Familjeapotek med sikte på sommaren – Dagens Industri

Louise Jansson gästbloggare Internetworld

Loggenbloggen – Internetworld

Louise Jansson och Susanne Söderberg Computer Sweden

Familjeapoteket – Computer Sweden

Familjeapoteket hetaste nätentreprenörerna

10 hetaste nätentreprenörerna – Internetworld