Louise Jansson

Louise Jansson Jag har haft chefspositioner inom marknad och kommunikation där jag arbetat med såväl mindre, entreprenörsdrivna företag till stora internationella bolag. Jag har också varit med om resan att starta eget bolag när jag och min kompanjon startade Sveriges första rena nätapotek på den avreglerade apoteksmarknaden.

Den plattform jag arbetar utifrån idag är som kommunikatör och skribent med inriktning på hållbarhet. Jag skriver texter till årsredovisningar och hållbarhetsredovisningar, bland annat till försäkringsbolaget Brandkontoret och Hemsö fastighetsbolag.

Jag spanar trender inom livsstil och mode, skriver krönikor samt arbetar med event för Åhléns Personal Shopping, där jag också vikarierar emellanåt som stylist. Även inom modet har jag en passion för det hållbara, vare sig det gäller att bygga en garderob som håller länge eller det perfekta vintagefyndet.

Jobbar du med hållbarhet och behöver någon som formulerar en hållbarhetspolicy eller skriver en hel hållbarhetsredovisning, så tveka inte att höra av dig!

Mig når du på 0708-292255 eller louise.jansson@loopeab.se