Presentation Louise Jansson

Louise Jansson Jag började min bana inom mode och inredning, är civilekonom i grunden och har haft chefspositioner inom marknad och kommunikation där jag fått förmånen att arbeta med såväl mindre, entreprenörsdrivna företag till stora internationella bolag.

Kommunikation har alltid varit ett ledord i mitt arbete. Vare sig det gäller det skrivna ordet i form av texter i en årsredovisning eller de signaler ett plagg kan utstråla på arbetet. Den plattform jag arbetar utifrån idag är som skribent, trendspanare och personlig stylist.

I mitt arbete som skribent skriver jag bland annat texter till årsredovisningar och  tidningsartiklar med inriktning på trender, mode och modehistoria. När jag arbetar med årsredovisningar så tar jag även ansvaret för projektledning, från ax till limpa.

Jag håller även föreläsningar inom mode och trender med fokus på hållbarhet, med teman som “Business Power” och “Stil då & nu”. I P4 Radio Stockholm spanar jag stil- och modetrender varje månad i programmet “Förmiddag”.

I min roll som stylist så arbetar jag med att få fram en personlig stil för mina klienter. En stil som ska hålla över tiden och inte bara fokuserar på senaste trenden. En konsultation börjar med en garderobsrensning där vi går igenom alla plagg, sållar ut och spar godbitarna. Utifrån en personlig stilguide kan vi sedan starta på nytt och skapa den perfekta garderoben för alla tillfällen.

Hör av dig om du vill veta mer eller boka tid för ett möte!

Louise Jansson 0708-292255 eller louise.jansson@loopeab.se