‘En modig person är inte fri från rädslor’. Vet inte om jag är modig eller ej och antar att mod i så fall är något relativt. Men är glad över att medverka i podden Jag är modig som görs av Heli Brewitz och Pia Klamming. Det var i augusti som jag och Heli träffades för inspelningen – jag med en präktig sommarförkylning – och pratade om att starta nätapotek, stil, mode och att byta yrkesbana mitt i livet. Här kan du lyssna på mitt inslag på Acast – finns även på iTunes & Spotify. Happy listening!

Om podden

I podden “Jag är Modig – en podcast om att våga” samtalar Heli Brewitz och Pia Klamming med kvinnor “mitt i livet” som vågat göra en förändring, privat eller professionellt. Vi vill lyfta kvinnor som varit modiga i stort och i smått. Genom våra samtal med kända och mindre kända kvinnor vill vi inspirera dig att våga, våga vara modig.