Ryttarpåsen är en kanal för företag som vill nå ut till målgruppen hästintresserade i Stockholms län.

Ryttarpåsens målgrupp

Ryttarpåsen delas ut på ryttartävlingar både inom hoppning och dressyr. Det kan vara som goodiebag till publik, ryttare, domare och funktionärer eller med lite mer exklusivt innehåll som prispåse till placerade ekipage.

Målgruppen ryttare är till största delen tjejer/kvinnor även om fler och fler killar glädjande nog börjar dyka upp på tävlingsbanorna. Åldersmässigt är det en bred målgrupp där de tävlande är från ponnyåldern upp till 60-65 år.

Utvalt för hästfolk

Innehållet i Ryttarpåsen är en mix av välbeprövade nyttigheter, spännande nyheter och förmånliga erbjudanden. Det kan vara produkter för såväl ryttare, häst eller andra fybenta kompisar som gärna följer med ut på tävling.

Att påsen delas ut på tävlingar bidrar till uppmärksamheten kring produkterna. Det skapas ett intresse kring påsens innehåll där många saker provas, diskuteras och visas upp på plats. Kort sagt, Ryttarpåsen är mycket uppskattat av mottagarna och de medverkande företagen får fin PR!

Medverkan i Ryttarpåsen

Är du intresserad av att medverka, hör av dig till Louise Jansson på 0708-292255 eller louise.jansson@loopeab.se. För närvarande delas Ryttarpåsen ut i Stockholmsområdet.