Ryttarpåsen

Ryttarpåsen delas ut på ryttartävlingar som goodie bag till deltagande ekipage och som prispåsar till placerade ekipage. Innehållet i påsarna är noga utvalda produkter både för ryttarens och hästens välbefinnande. Ryttarpåsen samarbetar bland andra med Vallentuna Ridklubb, en aktiv förening som arrangerar flertalet stora ryttartävlingar och event varje år.

Utvalt för hästintresserade

Innehållet är en mix av välbeprövade nyttigheter, spännande nyheter och förmånliga erbjudanden. Det kan vara produkter för såväl ryttare, häst eller andra fyrbenta kompisar som gärna följer med ut på tävling. Att påsen delas ut på tävlingar bidrar till uppmärksamheten kring produkterna. Det skapas ett intresse kring påsens innehåll där många saker provas, diskuteras och visas upp på plats. Ryttarpåsen är mycket uppskattat av mottagarna och medverkande företag får fin PR.

 

Ryttarpåsen

Ryttarpåsens målgrupp

Målgruppen ryttare är till största delen tjejer/kvinnor även om fler och fler killar glädjande nog börjar dyka upp på tävlingsbanorna. Åldersmässigt är det en bred målgrupp där de tävlande är från ponnyåldern upp till 60-65 år.

Ryttarpåsen i samarbete med Vallentuna ridklubb

Vallentuna Ridklubb är en av Stockholms större ridklubbar med ca 600 medlemmar. Tävlingarna som klubben arrangerar är  inom både hoppning och dressyr, med bland annat Runhoppet och Augustidressyren som de större evenemangen. Totalt under året besöker ca 1000 tävlande ekipage anläggningen. Utöver det tillkommer medhjälpare, publik, funktionärer, domare, m fl vilket gör tävlingsplatsen till en välbesökt plats för hästintresserade och Ryttarpåsen delas ut på klubbens alla tävlingar under året.

Ryttarpåsen

Medverkande företag

De företag som lägger sin produkter i Ryttarpåsen vill nå målgruppen aktiva kvinnor i åldern 25-50 med hästintresse. Utöver företag med häst- och ryttarprodukter har bland andra Starbucks, Glitter, och Lush Cosmetics valt att medverka i påsen.

Medverkan i Ryttarpåsen

För närvarande delas Ryttarpåsen ut i Stockholmsområdet och en samarbetspartner är Vallentuna Ridklubb som arrangerar flertalet stora tävlingar under året. Är du intresserad av att medverka, hör av dig till Louise Jansson på 0708-292255 eller louise.jansson@loopeab.se.