På lördag den 17 november håller vi en stilkurs på temat “Stil då & nu – kombinera modeintresse med hållbarhet” i samarbete med Svenska Dagbladet Accent.

Kursinnehåll

Det kommer att vara en fullspäckad dag där vi börjar med att titta på hur modet har utvecklats från 40-talet fram till idag och spanar även trender framåt i tiden. Med fokus på att hållbart konsumera mode tittar vi på hur man bygger den perfekta basgarderoben, hur man sköter sina plagg på bästa sätt och vad man ska tänka på när man köper vintage. Vi stylar också vintageplagg med nya kläder för att inspirera till en hållbar och personlig stil. Kursen kommer att hållas i hjärtat av city, på Hotel Kung Carl som ligger på Birger Jarlsgatan.

SvD Accent’s kurser

Svenska Dagbladet Accent utformar skräddarsydda upplevelser och produkter valda med omsorg. Stor vikt läggs vid att samarbeta med partners som är specialister inom sitt område vilket gör at de kan erbjuda speciellt framtagna kurser och upplevelser för de som vill lära mer, få andra perspektiv eller uppleva något nytt.