Jag har levererat min trendspaning i P4 Radio Stockholm idag – en ögonblicksbild från min vardag som Personal Shopper, så här mitt i coronatider. Hur handlar vi kläder och vad handlar vi – strikta kavajer och kostymer får stå tillbaka för ett mjukare, mer avslappnat mode för både fysiska arbetsplatsen och hemmakontoret. Och zoomtoppar! Bjud kollegorna på lite härligheter som snygga kragar och knalliga färger.

Trendspaning i  “Förmiddag”

Var tredje måndag spanar jag trender i P4 Radio Stockholm, med fokus på kläder och mode. Jag är en av tre spanare i programmet “Förmiddag” som sänder inslaget ca 11:30. Mina coola spanarkollegor är Stefan Nilsson och Anna Frankzén Starrin, aka Trendstefan och Robot-Anna. Jag firar dessutom treårsjubileum nu i höst som trendspanare i Radio – hurra, hurra!

Första spaningen

Den första trendspaningen som jag gjorde hösten 2017 var tillsammans med Mia Bryngelson och då pratade jag rutan som helt rätt, cowboyboots och rymdinspiration i form av silver och guldglänsande plagg. Heja rutan säger jag, som fortfarande är helt rätt och cowboybootsen likaså. Köpte mig en silvrig väska för en vecka sen, så händerna i luften även för rymdtemat!