stil då och nu

Hur kombinerar man ett brinnande modeintresse med hållbarhet? Jag och Monica Nordlund på Ateljé Femman håller föreläsningar om “Stil då och nu” som tar dig på en resa genom modets utveckling och visar hur du kan kombinera second hand och vintage med dagens trendplagg för en personlig och tidlös stil.

I föreläsningen “Stil då och nu” guidar vi åhörarna genom årtionden och visar vi hur plaggen förändrats och ger exempel på hur dagens trender påverkats av modehistorien. Monica, som har samlat vackra vintageplagg i 50 år, visar tidstypiska plagg som vi knyter an till hur modebilden ser ut idag. Jag spanar framåt i tiden och visar trenderna som vi kommer att få se framöver.

På scenen visar vi också rent praktiskt hur man kan styla och mixa vintage med dagens trend för att få till olika outfits för en personlig och tidlös stil som kombinerar hög modegrad med hållbarhet.

Föreläsningen pågår under cirka 1,5 timme. Hör av er om ni vill boka oss eller tipsa gärna någon som kan vara intresserad – maila louise.jansson@loopeab.se eller ring 0708-292255. Gilla gärna Stil då och nu på Facebook!