För femte året i rad har vi fått förtroendet att skapa Brandkontorets årsredovisning. Ett uppdrag som är lika roligt varje gång. Även om vi vid det här laget känner företaget väl så finns det alltid nya och spännande vinklar att plocka upp. Brandkontoret är specialiserat på fastighetsförsäkringar i Stockholm och har funnits sedan 1746. En imponerande historik, samtidigt som Brandkontoret i högsta grad är nytänkande och framåtblickande.

För Brandkontoret har årsredovisningen blivit en tydlig del i kommunikationen. Vi berättar om företaget, verksamheten och låter designen visa vilka de är. Vi har successivt låtit människan ta plats mer och mer i kommunikationen, både i bild och tilltal. En av Brandkontorets styrkor är just den personliga kontakten som är unikt för dem i den bransch de befinner sig i.

Vi projektleder arbetet från start till färdig produkt och samarbetar med Art Directors, fotografer och tryckeri. Brandkontorets årsredovisning för 2020 finns att läsa på deras hemsida under Finansiell information.