Camilla Thulin Design

Nu har de nya plaggen från vår- och sommarkollektionen hos Camilla Thulin Design börjat fyllas på i webbshopen. Till en början är det klänningar och toppar som landat i butiken men fler plagg kommer i form av kjolar och blusar. Vackra rosor, prickar och färgstarka djungelmönster pryder många av plaggen och såväl nya modeller som efterfrågade klassiker samsas i kollektionen.

Topparna har smickrande draperingar och eleganta ringningar, klänningarna har den rätta längden, dvs strax under knäet. Många av plaggen är tillverkade i lätta trikåmaterial som är enkla att packa med på resan och en del av klänningsmodellerna är sydda med Thulins signaturfoder i rosa eller grönt.

Som med alla plagg från Camilla Thulin så utmärker sig kollektionen med klassiskt kvinnliga modeller med god passform. Tanken är att plaggen ska hålla i säsonger, inte följa någon tillfällig trend och framhäva sin bärarinna oavsett ålder eller kroppstyp. Alla mönster och avprovningar av plaggen görs i företagets ateljé i Stockholm och kollektionerna produceras sedan i specialiserade fabriker i Polen.

Tips! Om du funderar på att bygga en basgarderob finns en guide i webbshopen med förslag på bra basplagg som skapar den perfekta grunden i din garderob.