Personlig styling

Hur kan personlig styling hjälpa dig? Om du hittar din personliga stil så blir det lättare att köpa kläder och få en garderob som varar. Du slipper en massa felköp och hyllvärmare som kostar pengar och tar onödig energi varje gång du öppnar garderobsdörren. Är du i arbetslivet och möter kunder, affärspartners, chefer & medarbetare så är det viktigt att människor runt omkring dig får en bra uppfattning om dig och ditt företag. Låt kläder och stil accentuera din personlighet och förstärka ditt budskap.

Hitta din stil

Att hitta sin personliga stil kan dock vara lättare sagt än gjort. Stilguider är en bra början, det finns en mängd bra att välja på. Exempelvis Säker stil av Emilia de Poret och Ebba von Sydow eller varför inte låta dig inspireras av parisiskornas stil i Parisian Chic av Ines de la Fressange.
En god väninna som du tycker har bra smak kan du också alltid rådfråga. Eller spana in någon stilikon som du tycker har en stil som tilltalar dig och följ den personens sätt att klä sig. Jag har flera stilförebilder men min favorit är Jenna Lyons. Hennes sätt att klä sig är unikt och hon har en fantastisk förmåga att mixa mönster och stilar.

Boka tid för personlig styling

Ett annat bra sätt att få hjälp att hitta sin stil är att boka tid med en personlig stylist som ger stilråd passande just för dig. Hos mig kan du få hjälp med allt från just personlig styling till garderobsrensning och personal shopping. Jag håller även stilföreläsningar på temat ‘Stil då & nu’ och även business styling för kvinnor inom näringslivet. Då jag själv har arbetat på ledande positioner i olika företag och suttit i styrelserum vet jag väl vad som fungerar bra och mindre bra i olika situationer. Jag arbetar även som Personal Shopper på Åhléns City i Stockholm. Vill du boka tid hos mig så kan du antingen boka mig direkt på Åhléns personal shopping hemsida, via mail personalshopping@ahlens.se eller på telefon 072-5803268.  Eller så kan du kontakta mig direkt på tel 0708-292255 eller louise.jansson@loopeab.se. Hoppas vi ses!